Wat kunt u verwachten...

Kijk even mee...

U levert een kaartje, per email of per post. 

U maakt een keuze uit welk stoeltje u graag wil. Of misschien levert u zelf iets aan? Na enkele dagen neem ik contact met u op om te overleggen hoe ik het ga samenstellen. Ik overleg met u welke details u wilt laten spreken. En wat er misschien moet worden weggelaten.

Wanneer mijn idee goed op u overkomt, ga ik beginnen. Halverwege kan ik u alvast een foto van hetgeen ik al gedaan heb sturen. Wanneer u niet wilt meekijken en u liever verrast wordt met het eindresultaat kan natuurlijk ook. Soms wijkt het eindresultaat af van wat we eerst van plan waren, let wel: het blijft handwerk! Ik doe mijn uiterste best u blij te maken!!!

De levertijd varieert van 2 tot 4 weken. Dat ligt aan het aantal wachtende voor u, en hoe bewerkelijk het kaartje is.

De afgesproken prijs veranderd daar niets aan. Afspraak is afspraak. 

De stoeltjes worden met een glanzend vernis afgewerkt, dit is het sterkste in gebruik.